Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gloria Golf Resort 5*****

Belek, , Törökország
Zárja ki a világ zaját néhány napra, és ébredjen madárcsiripelésre! Pihentesse a szemét a gyönyörű zöldellő tájakon vagy a türkiz tengeren és kényeztesse testét a különleges wellness-kezelések során! A Török Riviéra egyik legismertebb, 18+18+9 lyukú golfpályával rendelkező 5 csillagos, luxusszállodája gyönyörű környezetben, hatalmas parkkal, gyönyörű tengerparttal, és színvonalas szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat és a golf szerelmeseit. Kisgyermekes családoknak is ideális választás a hotel, gyermekklubja és aquaparkja minden lurkót elvarázsol. Ha egy igazán visszafogott, elegáns hotelt keres, csomagoljon, a Gloria Golf Resort várja Önt!

Elhelyezkedés: az 5 csillagos szálloda, a Gloria Serenity és a Gloria Verde hotelek mellett a Gloria lánc tagja, együttes területük több mint 2 millió nm a hozzájuk tartozó golfpályákkal együtt. Az 511 szobás szálloda a repülőtértől 40 km-re, Belek központjától 7 km-re fekszik. A központba helyi járatú busszal (dolmussal) vagy taxival egyszerűen be lehet jutni.

Strand: a homokos, 500 méter hosszú strandra egy hídon át lehet eljutni. A napernyők és napozóágyak térítés nélkül használhatók.

Szobák
Minden szoba hajszárítóval, telefonnal, műholdas LCD tv-vel, központi légkondicionálással, erkéllyel vagy terasszal, minibárral, széffel, vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolattal rendelkezik. A kerti vagy Garden és a főépületi szobák felszereltsége és berendezése azonos. A junior lakosztályok egylégterűek, tágasak, egy franciaággyal és egy nappali sarokkal rendelkeznek. A lakosztályok a főépületben helyezkednek el, egy hálószobával és egy nappalirésszel rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: medencék napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medencék, csúszdák, 7 étterem, 6 bár, mozi, törökfürdő, szauna, fitneszterem, aerobic, nappali és esti animáció, esti show-műsorok, amfiteátrum, élő zene, tematikus estek, 4 teniszpálya, asztalitenisz, kosárlabda, minifutball, strandröplabda, íjászat, 2 futballpálya. Térítés ellenében: golfpályák, golfoktatás, törökfürdő és spa központ szolgáltatásai, teniszpálya-világítás, oktatás és felszerelés, vízi sportok, internet, fodrászat, szobaszerviz, mosoda, gyermekfelügyelet, masszázs, orvosi ellátás, a Gloria Serenity és a Gloria Verde Hotel spa központjainak kezelései, Thalasso center és gőzfürdő a Gloria Verde Hotelben, üzletek, Gloria Entertainment Center a Gloria Serenity Resort Hotelben (minigolf, bowling, play station), privát pavilonok a strandon.

Gyermekeknek: gyermekmedencék, belső gyermekmedence, bébi klub (1-3 éves korig), miniklub (4-7 éves korig), junior klub (8-12 éves korig), játszópark és alvószoba (0-14 éves korig), gyermekprogramok és mini aquapark, minimozi, minidiszkó, játszótér, gyermekétterem.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive special: reggeli ebéd vacsora büférendszerben, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-24:00 között), minibár naponta töltve üdítőkkel és vízzel, fagylalt meghatározott időpontokban, vacsora az a´la carte éttermek egyikében, tartózkodás alatt egyszer (olasz, ottoman és tengeri; előzetes foglalással). Térítés ellenében: szobaszerviz, fogyasztás a Gloria Entertainment Centerben, import italok, fogyasztás a szomszédos Gloria hotelekben, fogyasztás a Gloria Club House étteremben és bárban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS