Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Jacaranda Beach Luxury Club 5*****

Belek, , Törökország
az 5 csillagos Jacaranda Club & Resort Hotelhez tartozó, 2014-ben épült, minden igényt kielégítő szálloda a homokos tengerparton fekszik, gyönyörű kerttel körülvéve, az antalyai repülőtértől 35 km-re. Belek városközpontja, mely kb. 5 km-re található tőle, tömegközlekedéssel (dolmussal) vagy taxival könnyedén elérhető. A hotel családias környezettel és színvonalas szolgáltatásaival várja az idelátogató turistákat.

Szobák
A szálloda szobáinak mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, műholdas tv-vel, hajszárítóval, széffel, minibárral, tea és kávéfőzővel, telefonnal, wifivel és légkondicionálóval. A swim up kétágyas szobák 50 nm-esek, közvetlen medence kapcsolattal és jacuzzival rendelkeznek, terasz tartozik hozzájuk. A kétágyas bungaló szobák 22 nm-esek és erkély tartozik hozzájuk. A kétágyas bungaló superior szobák 45 nm-esek, hálószoba és nappali, két fürdőszoba és erkély tartozik hozzájuk. A főépületi családi szobák két hálószobával rendelkeznek, 40 nm-esek és erkélyesek. A swim up családi szobák 66 nm-esek, két hálószobával, egy illetve két fürdőszobával és közvetlen medence kapcsolattal rendelkeznek, terasz tartozik hozzájuk.

Szolgáltatások a közös terekben
5 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, aquapark 4 csúszdával, 6 étterem, 6 bár, cukrászda, nappali és esti animációs programok, élő zene, diszkó, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, törökfürdő, teniszpálya, teniszpálya világítása és felszerelés, strandröplabda, röplabda, asztalitenisz, biliárd, íjászat, boccia, darts, játékterem,focipálya, minifoci, kosárlabda, vízilabda, aerobic, step aerobic, wifi. Térítés ellenében: vízi sportok a tengerparton, törökfürdő kezelései, masszázs, fodrászat, orvosi ellátás, mosoda, üzletek.

Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekbüfé a vacsoránál, játszótér, miniklub.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos tengerparton terül el, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS