Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunis Efes Royal Palace 5*****

Kusadasi, , Törökország
A Sunis szállodalánc legújabb tagja, a 2015 nyarán nyíló elegáns Sunis Efes Royal Palace Hotel Kusadasi régióban, Özderé-ben található. A minden igényt kielégítő szálloda hosszú homokos tengerparttal, "high class" all inclusive ellátással és széleskörű szolgáltatásokkal várja vendégeit. Egy pihenéssel, napozással vagy akár kirándulással eltöltött nap méltó lezárása lehet egy ízletes tengeri specialitásokból álló vacsora Kusadasiban, egy hangulatos tengerparti étteremben, tánc hajnalig az éjszakai életéről híres város egyik felkapott szórakozóhelyén, vagy egy hűsítő koktél elkortyolgatása egy kellemes bárban.

Elhelyezkedés: a bodrumi repülőtértől kb. 160 km-re, Kusadasi városközpontjától 35 km-re található a kiváló szolgáltatásokat nyújtó, több mint 52.000 nm-en fekvő ötemeletes ötcsillagos szálloda. A szálloda várhatóan a szezon elején, június közepén nyílik, ezért foglaláskor figyelembe kell venni, hogy a nyitás pontos dátuma csúszhat. Mivel a szálloda teljesen újonnan épül, ezért az első szezon alatt előfordulhat, hogy nem, vagy csak részlegesen indulnak el, illetve fennakadásokkal működnek bizonyos szolgáltatások.

Szobák
A standard szobák 29 nm-esek, központi légkondicionálóval, műholdas tv-vel, hajszárítóval, telefonnal, wifivel, vízforralóval, minibárral, széffel és erkéllyel rendelkeznek. A családi lakosztály 42 nm-es, két hálószobás, tájra néző, felszereltsége megegyezik a standard szobákéval.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 csúszda, belső medence, főétterem, 5 a´la carte étterem, 12 bár, nappali és esti animációs programok, élő zene, diszkó, aerobic, step aerobic, vízi aerobic, fitneszterem, törökfürdő, szauna, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, sakk, asztalifoci, asztalitenisz, tv-sarok, wifi. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, mosoda, orvosi ellátás, üzletek, vízi sportok a tengerparton, konferenciatermek.

Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-11 évig), főszezonban: junior klub (12-16 évig), játszótér, gyermekbüfé a vacsoránál.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Strand: a szálloda közvetlenül a saját, homokos strandján fekszik, ahol a napozóágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS