Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

River Garden Residence 4****

Belek, , Törökország
FEKVÉS
Ez a különleges üdülő Belekben található, egy kis folyó mellett. A kb. 2 km-re található strandtól egy buszjárattal lehet megközelíthető, ami áprilistól októberig naponta, óránként indul a hotel és a strand között.

Szobák
A szálloda területén 70 db kétemeletes villa helyezkedik el. A központi létesítményben, a modern előcsarnokban található a recepció és az éttermek. A szobák mindegyike légkondicionálóval, minibárral, széffel, telefonnal és LCD Tv-vel felszerelt.
River standard szoba: egy hálószobával, egy fürdővel és egy balkonnal rendelkezik.
River Lake szoba: Rendelkeznek privát medencével, napernyőkkel, és napágyakkal.
River suit: egy hálószobával, egy nappalival és egy fürdőszobával rendelkezik.
Jasmine junior suit: két hálószobával, egy nyitott konyhával ellátott nappalival, egy fürdőszobával és egy balkonnal felszerelt. A szobához hűtőszekrény, sütő, mosogató- és mosógép, valamint DVD lejátszó is tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben

Az egész területen biztosított a wifi. A napágy, napernyő és a strandtörölköző térítés ellenében vehető igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A rendezett kerthelységben található a nagy édesvizű külső medence szeparált gyermek medencével. Különálló gyermek játszóház miniklubbal. külön gyermek medence két csúszdával és egy másik medence két csúszdával, egy relax medence kizárólag felnőttek részére, valamint külön medence a ,,Lake´´ szobatípusokhoz.
Továbbá belső medence, játékterem, wellness központ.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS