Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ic Santai Family Resort 5*****

Belek, , Törökország
Az 1995-ben épült és 2012-ben felújított szálloda Belek turisztikai központjában, közvetlenül a tengerparton fekszik, az antalyai repülőtértől 30 km-re. A hotel az International Comfort szállodalánc tagja, mely garantálja vendégeinek a kényelmes nyaralást.

Strand: a szálloda saját, 300 m hosszú, homokos-aprókavicsos strandján a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők.

Szobák
a kényelmesen berendezett szobák és lakosztályok (összesen 464) mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, műholdas tv-vel, zenecsatornával, minibárral, széffel, hajszárítóval és erkéllyel. A standard szobák 29 nm-esek. A családi szobák felszereltsége megegyezik a standard szobákéval, de 2 hálószobából, 2 fürdőszobából valamint 1 nappaliból állnak, 64 nm alapterületűek. A junior lakosztályok tengerre néznek, egy nappalival és egy hálószobával rendelkeznek, melyeket ajtó választ el egymástól, 55-57 nm alapterületűek.

Szolgáltatások a közös terekben
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, csúszda, belső medence, 6 étterem, 6 bár, diszkó, animációs programok, show-műsorok, törökfürdő, fitneszterem, aerobic, vízitorna, squash, darts, boccia, íjászat, táncórák, asztalitenisz, teniszpálya és felszerelés, minifoci, strandröplabda, minigolf, kenu, szörf (csak engedéllyel), wifi korlátozott mértékben (napi kb. 30 perc). Térítés ellenében: spa és wellness szolgáltatások, jacuzzi a spa központban, szépségszalon, orvos, autóbérlés, biliárd, gyermekfelügyelet, wifi, videojátékok, motoros vízi sportok, teniszpálya-kivilágítás, mosoda, fodrász, üzletek.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, csúszdák, gyermekbüfé a főétkezéseken, miniklub (4-7 éves korig), midiklub (8-12 évig), mozi, számítógépes játékok (térítés ellenében).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS