Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Eftalia Holiday Village 4****

Alanya, , Törökország
Akár a csúszdákon vagy a parton, itt mindenki megtalálja számításait egy igazán sikeres nyaraláshoz. A családbarát hotelben elsősorban a gyermekek igényeit tartják szem előtt, de közben a felnőttek se fognak unatkozni. A homokos/kavicsos strandtól, amelyet alul- és felüljárón keresztül lehet elérni, csak egy út választja el. Incekum központja vásárlási és szórakozási lehetőségekkel kb. 4 km-re. Alanya kb. 18 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 2 óra 30 perc. A családbarát szállodában 425 szoba található 11 háromemeletes épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lobby-bár, SAT-TV-szoba, étterem terasszal, 2 a'la carte-étterem (török és olasz), bárok és üzletek. A hatalmas kertben 2 édesvizű úszómedence, 1 relax-medence és vízicsúszdák. Napágyak, napernyők, matracok és törölközők (csere térítés ellenében) a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Légkondicionálás, telefon, SAT-TV, minibár, bérelhető széf, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A2C/A3C: Tágasabbak szobák.
A2B/A3B/A4B - Családi szobák: 2 hálószoba összekötő ajtóval.
A2D/A3D/A4D - Családi szobák: 3 hálószoba összekötő ajtóval.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence csúszdával, játszótér, játszószoba, gyermekanimáció, mini-diszkó és mini-klub (4-12 éveseknek). Animációs programok és diszkó. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, fitneszterem, tenisz (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, darts, kosárlabda, foci, gimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: asztalifoci, biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS