Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Magic Hotel 4****

Kemer, , Törökország
Az antalyai repülőtértől 45 km-re, Kemer központjában található a szálloda egy gyönyörű fenyőerdő mellett, csendes, nyugodt környezetben. A tengerparttól 950 méterre fekszik, ahova ingajárattal juthatnak le. A hotel irodánk besorolása alapján 3*-os kategóriának felel meg.

Szobák
A szállodában a szobák mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, elektromos széffel (térítés ellenében), telefonnal, mini bárral (térítés ellenében), padlószőnyeggel felszerelt. A szobák tájra, medencére vagy kertre nézőek.

Szolgáltatások a közös terekben
Orvosi ügyelet, faxolási lehetőség, mosoda, fodrászat, internet elérhetőség, mosoda, szobaszerviz. A napágyak, napernyők és matracok a medencénél és a tengerparton ingyen állnak a vendégek rendelkezésére. A strandtörülköző térítés ellenében kérhető.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás; reggeli (07:00-09:30), ebéd (12:30-14:00), vacsora (19:00-21:00). Napközben tea, kávé, sütemények (17:00-18:00), import alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása. Egy fedett és egy nyitott étteremben, a´la carte étteremben, lobbi bárban és a medence melletti bárban fogyaszthatnak az utasok. Térítés ellenében frissen facsart gyümölcslé, és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital vehető igénybe.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Külső medence, gyerekmedence, belső fűtött medence, darts, csocsó, fitnesz központ, szauna, török fürdő. Térítés ellenében masszázs, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS