Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Hotel Turtas 4****

Alanya, , Törökország
A négy csillagos klub jellegű hotel Konakli üdülőhelyen, az antalyai repülőtértől 110 km-re, Alanya központjától kb. 13 km-re fekszik. A szálloda egy fő- és három melléképülettel rendelkezik, egy 50.000 nm-es területen helyezkedik el. Konakli 200 méterre fekvő központját egy könnyű sétával érhetjük el. Alanya központjába dolmussal vagy taxival juthatunk el, de a környéken is találunk szórakozási és vásárlási lehetőségeket. Alanyába legalább egyszer feltétlenül érdemes ellátogatni, hisz kikötőjében számos szórakozási lehetőség közül választhatunk, bárok, éttermek és diszkók várják a turistákat. A kikötőből pedig érdemes hajóra szállni és kivitorlázni a tengerre, megcsodálni Alanya látképét a vízről a hegyekkel a háttérben.

Szobák
Szobák: a 275 egyszerűen berendezett szoba mindegyike műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, légkondicionálóval, hajszárítóval valamint bérelhető széffel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton fekszik, ahol a napozóágyak és napernyők ingyenesen, a strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe. A strandon számos vízi sportlehetőség közül választhatunk.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, csúszda, étterem, 4 bár, törökfürdő, jacuzzi, fitneszterem, asztalitenisz, darts, strandröplabda, kosárlabda, 2 teniszpálya, teniszfelszerelés (letét ellenében), tv-szoba, nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, szauna, masszázs, szépség központ, spa központ, teniszpálya-világítás, biliárd, játékterem, fogyasztás a diszkóban, üzletek, fodrászat, internet, orvosi ellátás, vízi sportok a parton.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, csúszda, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, gyermekmenü.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, kávé/tea/sütemény, napközben snackek, éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között), alkoholmentes italok a strandon. Térítés ellenében: import italok, palackozott italok, minibár fogyasztás.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS