Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Titanic Deluxe Belek 5*****

Belek, , Törökország
2013-ban újonnan nyílt, hatalamas területen elhelyezkedő luxuslétesítmény. Kb. 1,4 km-re fekszik a szállodához tartozó, lassan mélyülő homokos/kavicsos strandtól, ahova kis hajóval vagy hotelbusszal lehet eljutni. Belek központja kb. 6 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc. A 170.000 m^2-es létesítményben összesen 551 szoba található a hatemeletes főépületben és több villaépületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, TV-szoba, étterem nemdohányzó-résszel, 3 a'la carte-étterem, bárok, üzletek és fodrászat. A kertben hatalmas medencés rész, 3 édesvizű úszómedence és aquapark vízicsúszdákkal. Napernyők, napágyak, matracok és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A főépületben található szobákban minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, internetcsatlakozás (térítés ellenében), telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon.
A1B/A2B/A3B - Superior-szobák: Tágasabb szobák.
A2D - De Luxe-szobák: Összekötő ajtóval rendelkeznek.
A2C/A3C/A4C - Családi-suitek: 2 hálószoba összekötő ajtóval.
A2E/A3E/A4E - Családi Pool-suitek: A melléképületben a főmedence mellett találhatók, 2 hálószoba összekötő ajtóval és 2 fürdőszoba.
A2J/A3J/A4J - Családi Pool-suitek: A melléképületben a földszinten találhatók, 2 hálószoba összekötő ajtóval, fürdőszoba és zuhanyozó valamint terasz. Közvetlen kijárattal rendelkeznek a medencéhez.
Foglalható balkon nélküli Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, játszótér, gyermekanimáció és mini-klub (4-17 éveseknek). Animációs programok napközben és este valamint diszkó. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS