Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mukarnas Spa & Resort Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A repülőtértől 90 km-re, Alanyától 30 km-re, Okurcalar üdülőhelytől mindössze 1 km-re fekszik ez az 5 csillagos, 426 szobás, 30.000 m2-en elterülő, 2007-ben megnyitott, elegáns, török stílusban épült hotel.







Szobák
A standard szobák modern berendezésűek, padlószőnyeggel, erkéllyel, hajszárítóval, telefonnal, mini bárral, szatellit Tv-vel és központi légkondicionálóval, bérelhető széffel rendelkeznek. A standard szobatípusokon kívül családi szobák és lakosztályok is foglalhatóak. A mozgáskorlátozott vendégek részére 4 db standard szoba áll rendelkezésre.

Szolgáltatások a közös terekben
Üzletek, mosoda, internetkávézó térítés ellenében, WIFI elérhetőség ingyen a szobákban, orvosi ügyelet, konferenciaterem. A napernyőket, napágyakat ingyenesen, a strandtörülközőket térítés ellenében lehet igénybe venni a medencénél és a tengerparton egyaránt.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső medence és egy gyermek belső medence, aqua park csúszdákkal, strandröplabda, asztalitenisz, darts, aerobik, mini golf, diszkó, játszótér, fitneszterem, mini klub (4-12 éves korig), játékszoba, nappali és esti szórakoztató programok. Térítés ellenében biliárd, vízi sportok a parton (jet ski, parasailing, banán, vízisí), szauna, jakuzzi, masszázs, török fürdő kezelései.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS