Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Fame Residence Hotel (Kemer) 5*****

Kemer, , Törökország
A szálloda Kemerben található, 50 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, és 40 km-re Antalya városközpontjától. Ha Kemerben nyaralunk, feltétlenül el kell látogatnunk a város központjában található delfináriumba, ahol páratlan programként kínálják a delfinekkel való úszást, mely mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt.

Strand: közvetlenül a tengerparton helyezkedik el a szálloda, mely saját, kavicsos stranddal rendelkezik. A napernyők, napozóágyak, strandtörölközők és a matracok ingyenesen igénybe vehetők. A szálloda strandját Kék Zászló díjjal is kitüntették, mely a strandok tisztaságáért és rendezettségért járó elismerés.

Szobák
A szálloda 246 szobájának mindegyike padlószőnyeggel, telefonnal, hajszárítóval, minibárral, bérelhető széffel, műholdas tv-vel, zenecsatornával és központilag szabályozott légkondicionálóval felszerelt. A szobák többsége erkélyes.

Szolgáltatások a közös terekben
2 étterem, 5 bár, 1 medence, 1 belső medence, fitneszterem, animációs programok, törökfürdő, szauna, asztalitenisz, wifi a főépületi hallban. Térítés ellenében: mosoda, vízi sportok, biliárd, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, masszázs, törökfürdő kezelései, szépségszalon, szolárium, üzletek, internetsarok.

Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: fame style all inclusive: üdvözlőital érkezéskor, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, különféle snack ételek, gözleme, kávé/tea/sütemény, fagylalt és szezonális gyümölcs bizonyos időpontban, diétás és vegetáriánus büfé ebédnél és vacsoránál, éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-23:00 között), víz a minibárból, szobaszerviz (kötött menü, 24 órában). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, palackozott italok, italok a minibárból, a´la carte éttermek (török, kínai és olasz, előzetes foglalással).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS