Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nubia Aqua Beach Resort 5*****

Hurghada, , Egyiptom
FEKVÉS
A szálloda 17 km-re található Hurghada repülőterétől és 11 km-re a belvárostól. Közvetlen tengerparti elhelyezkedéséből adódóan számos lehetőség nyílik búvárkodásra vagy különböző vízi sportok kipróbálására.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, szobaszerviz, orvosi ügyelet, ATM automata, internetkávézó és WIFI elérhetőség térítés ellenében a recepció környékén, gyermekfelügyelet, üzletek. A napernyők, napágyak, valamint a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe, mind a tengerparton, mind a medencénél.

Szobák
A 456 deluxe szobával rendelkező szálloda szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, térítés ellenében mini bárral (naponta egy üveg vízzel feltöltve), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel felszerelt. A szobák tájra nézőek.


Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Négy külsőmedence, jakuzzi, egy gyermek medence, 3 csúszda (10:00-12:00 és 105:00-17:00-ig üzemel), mini golf, mini klub, mini diszkó, nappali és esti animációs programok, gimnasztika. Térítés ellenében búvárközpont és egészségcentrum (szauna, török fürdő, masszázs) áll rendelkezésre.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS