Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Euphoria Tekirova Hotel (ex Corinthia ) 5*****

Kemer, , Törökország
Elhelyezkedés: a korábban Corinthia Tekirova Hotelként ismert, 1995-ben épült és 2010-2011 telén felújított, erdőkkel körülölelt, 120.000 nm alapterületű gyönyörű, zöld és csendes környezetben fekvő szálloda az antalyai repülőtértől 70 km-re, Kemertől 18 km-re, Tekirova központjától mindössze 2 km-re található. A közeli városokba (Phaselis, Camyuva, Kemer és Antalya) dolmussal, taxival vagy dolmussal juthatunk el.

Szobák
Szobák: minden szoba központi légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, minibárral, műholdas tv-vel felszerelt, néhány szoba erkéllyel is rendelkezik. A standard szobák a főépületben találhatóak, padlószőnyeggel rendelkeznek, tengerre vagy a kertre néznek. A klubszobák a kertben helyezkednek el, egy részük erkélyes. A "deluxe klub" elnevezésű szobák mindegyike kertre néző, laminált padlóburkolattal rendelkezik és LCD tv-vel felszerelt. A deluxe klub junior lakosztályok terasszal, egy hálószobával és egy nappalival, valamint egy LCD tv-vel és laminált padlóburkolattal rendelkeznek. A deluxe klub családi szobák szintén teraszosak, egy nappalival és két hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül az 500 méter széles, homokos-kavicsos tengerpart mellett fekszik, mely a tisztaságért és rendezettségért járó Kék Zászló díjjal büszkélkedhet. A strandon fürdőcipő viselése javasolt. A szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők. Szolgáltatások: nagyméretű medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 9 étterem, 8 bár, nappali és esti animációs programok, téma estek, 3 csúszda, kosárlabda, boccia, strandröplabda, aerobic, vízi torna, step aerobik, jóga, darts, diszkó, fitneszterem, törökfürdő, szauna, jacuzzi, asztalitenisz, tenisz, kenu, vízi bicikli, szörf (csak engedéllyel), internet-sarok (előzetes foglalással), wifi a közös helységekben. Térítés ellenében: privát napozóterasz, gyermekfelügyelet, fodrászat, masszázs, törökfürdő kezelései, szépség szalon, biliárd, videojátékok, teniszpálya-kivilágítás, teniszfelszerelés, teniszoktatás, motorizált vízi sportok, búváriskola, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, vízipipa. Gyermekeknek: gyermekmedence, mini klub (4-12 éves korig), mini diszkó, mini mozi, játszótér, gyermekmenü vacsoránál.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, különféle snack-ek, fagylalt, kávé/sütemény a délutáni órákban, 3 a´la carte étterem (előzetes foglalással, török, mediterrán és távol-keleti), éjféli snack, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (09:00-24:00 között), italfogyasztás a diszkóban, érkezéskor víz és üdítő italok a minibárban (egyszeri alkalommal). Térítés ellenében: bizonyos import és prémium italok, frissen facsart gyümölcslevek, 5 a´la carte étterem (japán, francia, mongol, mexikói és hal) előzetes foglalással, minibár feltöltése, szobaszerviz.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS