Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Long Beach Harmony Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
A minden igényt kielégítő, vadonatúj, 2014-ben nyíló luxushotel a Török Riviéra alanyai régiójának illetve a Long Beach Resort Hotel legújabb csillaga. Az itt megszálló vendégek természetesen használhatják a Long Beach szálloda bizonyos szolgáltatásait is. A szálloda a kicsik szórakoztatására is nagy hangsúlyt fektet: magyar nyelvű gyermekanimátor, aquapak gondoskodik a kikapcsolódásról, illetve a szálloda közvetlen közelében található delfináriumban pedig mindenki megtapasztalhatja a delfinekkel való úszás feledhetetlen élményét. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozást!

Szobák
Szobák: a 240 modern és elegáns szoba - köztük különböző lakosztályokkal és villákkal, - mindegyike laminált padlóval borított, minibárral, műholdas tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, légkondicionálóval, széffel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A családi szobák két, ajtóval elválasztott szobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Elhelyezkedés: a 2014-ban nyíló, 5 csillagos szálloda az antalyai repülőtértől 90 km-re, Alanyától 20 km-re, Incekum üdülőhely központjától pedig 5 km-re fekszik. A közeli városokba helyi buszjárattal (dolmussal), vagy taxival könnyedén eljuthatunk. Mivel a szálloda a szezon elején nyílik, foglaláskor számítani kell a nyitás csúszására, valamint egész szezon alatt előfordulhat, hogy nem, vagy csak részlegesen indulnak el, illetve fennakadásokkal működnek bizonyos szolgáltatások. Kérjük, ezt vegyék figyelembe foglaláskor.
Strand: a szállodát egy út választja el a 600 m hosszú, homokos-kavicsos tengerparttól, melyet egy alagúton át lehet megközelíteni. A partszakaszon kisebb-nagyobb kövek előfordulhatnak, ezért fürdőcipő használata javasolt. A strandon a napozóágyakat, napernyőket és strandtörölközőket ingyenesen vehetjük igénybe.
Szolgáltatások: 4 medence (az egyik tengervizes) napernyőkkel és napozóágyakkal, villa-medence, belső medence, aquapark 8 csúszdával, 3 étterem, bárok, széleskörű nappali és esti animációs programok, egyszer egy héten török est, mozi, 3 teniszpálya, jacuzzi, fitneszterem, törökfürdő, asztalitenisz, strandröplabda, aerobic, torna, step aerobic, jóga. Térítés ellenében: internetkávézó, bowling, szauna, masszázs, széleskörű spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, vízi sportok, teniszpálya-kivilágítás, teniszfelszerelés, játékterem, mosoda, üzletek, fodrászat, orvosi ellátás, szobaszerviz, konferenciatermek.
Gyermekeknek: magyar nyelvű gyermek-animáció, 2 gyermekmedence, 2 miniklub (4-12 évig), mini diszkó, gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál, mini vidámpark a parton (naponta 1 óra ingyenesen), kalandjátszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS