Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Saphir Hotel 4****superior

Alanya, , Törökország
Fekvése: A közvetlen tengerparti szálloda két épületből áll, és a népszerű Konakliban található, kb 12 km-re Alanya központjától és kb 110 km-re a nemzetközi repülőtértől.

Szobák
Szobák: A szállodakomplexum több részből áll, a főépület körül több villaépület is található, melyek családok és csoportok számára ideálisak. Minden szoba légkondicionált, minibárral, műholdas tv-vel, telefonnal, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Étterem, medence gyermekeknek elkülönített résszel, 3 csúszda az Aqua Park területén, 1 csúszda a mólónál, vízisport lehetőségek, búváriskola, gyerekklub, játszótér, Aqua Park, esténként animációs programok, török fürdő, fitneszterem, gyerekklub. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, asztalitenisz, aerobic, tenisz (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében), vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS