Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Melissa Kleopatra Beach 3***

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A 2009-ben felújított szálloda az antalyai repülőtértől 120 km-re, Alanya város központjától 2 km-re fekszik. Egy út választja el a Kleopatra strand homokos partjától és a Földközi-tenger hullámaitól. Alanyába helyi buszjárattal (dolmussal) vagy taxival könnyedén be lehet jutni, és ha már ott járunk érdemes ellátogatni a bazárba, ahol ízelítőt kaphatunk az igazi török vásári hangulatból.

Szobák
Ennek a városi szállodának mind a 135 tengerre- vagy hegyre néző szobája rendelkezik erkéllyel, légkondicionálóval, Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és kőpadlóval.

Szolgáltatások a közös terekben
Orvosi ügyelet, fényképész, fodrászat, autóbérlés, mosoda, széf bérlése a recepción, internet. A napernyőket, napágyakat és a matracokat a medence mellett ingyenesen, a tengerparton pedig térítés ellenében lehet igénybe venni.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence gyermekrésszel, strandröplabda, táblajátékok, asztalitenisz, darts, esti szórakoztató programok. Térítés ellenében szauna, török fürdő, masszázs, vízi sportok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS