Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Vikingen Infinity Resort & Spa Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
A színvonalas Vikingen hotellánc új tagja csodálatos építészeti megoldásokkal, kellemes környezettel, számos szolgáltatással, magyar animátorral és nem utolsó sorban vonzó áraival várja első vendégeit. Legyen Ön is részese annak a kényeztetésnek, kikapcsolódásnak és élményeknek, amelyeket ez a vadonatúj szálloda kínál! Fordítson hátat néhány napra a rohanó hétköznapoknak, és lazuljon el a tengerparton vagy a medence mellett egy hűsítő koktélt kortyolgatva, este hagyja magát elvarázsolni a show-műsorok alatt! Az egész évben várt és megérdemelt pihenését töltse Ön is a lenyűgöző Vikingen Infinity Resort & Spa hotelben!

Szobák
Szobák: a szobák mindegyike padlószőnyeggel borított, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, széffel és műholdas tv-vel rendelkezik. A standard szobák 30 nm-esek, az alacsony kategóriájú szobák többnyire fekvésükben, méretükben térhetnek el a standard szobától, a családi szobák 60 nm-esek, és két hálószobával rendelkeznek. A kényelmes és modern berendezésű szobák 90%-a tengerre néz.

Szolgáltatások a közös terekben
Elhelyezkedés: a Vikingen hotellánc 2013-ban nyíló tagja Okurcalar üdülőterületen fekszik, Alanyától 15 km-re, Manavgattól 35 km-re, az antalyai repülőtértől 90 km-re. A közeli városokba taxival, vagy dolmussal juthatunk el. Mivel a szálloda a szezon elején nyílik, foglaláskor számítani kell a nyitás csúszására, valamint egész szezon alatt előfordulhat, hogy nem, vagy csak részlegesen indulnak el, illetve fennakadásokkal működnek bizonyos szolgáltatások. Kérjük, ezt vegyék figyelembe foglaláskor.
Strand: a szállodát csak egy út választja el a homokos-kavicsos tengerparttól, melyet a szálloda hídján át lehet megközelíteni. A napernyők és napozóágyak használata ingyenes, a strandtörölközők pedig letét ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 6 csúszda, 4 étterem, 6 bár, animációs programok, esti show-műsorok, diszkó, élőzene, fitneszterem, aerobic, pilates, röplabda, tenisz, asztalitenisz, darts, törökfürdő, szauna, gőzfürdő. Térítés ellenében: masszázs, törökfürdő kezelései, spa és wellness központ szolgáltatásai, sportpályák-világítása, billiárd, orvosi ellátás, üzletek, mosoda, vízi sportok, gyermekfelügyelet, konferencia-termek, internetkapcsolat.
Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekbüfé, mini mozi, miniklub csúszdákkal (4-12 évig), játszótér, minidiszkó, tiniklub (13-17 évig), tinidiszkó, magyar gyermekanimáció.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, éjféli snack, a´la carte éttermek (előzetes foglalással, tartózkodás alatt egy alkalommal), fagylalt bizonyos időpontokban, diétás büfé, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (8:00-24:00 óra között), üdítők a minibárból. Térítés ellenében: néhány import ital, szobaszerviz, frissen facsart gyümölcslevek.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS