Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kleopatra Balik Hotel 3***

Alanya, , Törökország
Elhelyezkedés: a repülőtértől 120 km-re, Alanya központjától 1 km-re fekszik ez a közkedvelt, két épületből álló, 94 szobás hotel. A város központját egy könnyű sétával egyszerűen elérhetjük.

A szálloda ideális kiindulópont környékbeli kirándulásokhoz, a nyüzsgő Alanya szórakozási- és vásárlási lehetőségeinek feltérképezéséhez, vagy egy könnyű sétához a tengerparti sétány mentén. Alanyából mindenképpen érdemes hajókirándulást tenni a sziklaszirten fekvő vár körül. A város élénk éjszakai élete miatt különösen a fiatalok körében kedvelt. A Kleopátra strand előtt húzódó tengerparti sétány és a kikötő, melyet kávézók, bárok, éttermek és diszkók öveznek, tökéletes esti kikapcsolódást jelent minden korosztály számára. A város központjában megszámlálhatatlan üzlet áll a vásárolni szándékozók rendelkezésére.

Strand: a szállodát csak a parti út választja el a híres, homokos-kavicsos Kleopátra strandtól, ahol a gyönyörű türkizkék tenger partján kitűnő kikapcsolódásban lehet részünk. A Kleopátra strand Alanya legnépszerűbb strandja, ahol számos vízi sportolási lehetőség várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat. A napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe a tengerparton. Alanya strandjai megkapták a "kék zászlót", mely a strandok tisztaságának és rendezettségének nemzetközi elismerése.

Szobák
Szobák: az "A" blokkban 24, a "B" blokkban pedig 70 egyszerűen berendezett szoba található, melyeknek mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, hajszárítóval, telefonnal és bérelhető széffel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatás: medence, lobby, tv sarok, asztalitenisz, strandröplabda. Térítés ellenében: snack bár, tengerparti bár, orvos, vízi sportok a parton.

Gyermekeknek: gyermekmedence

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS