Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Maritimo Beach Hotel 4****

Sissi, , Görögország
a heraklioni repülőtértől 45 kilométerre, keletre, Sissi halászfalu régi kikötőjétől csak 100 méterre helyezkedik el a 9 külön épületből álló, gyönyörű virágoskertben fekvő modern, hangulatos hotel. Minden korosztálynak ideális nyaralást biztosít. A szálloda tökéletes elhelyezkedése miatt kedvelt üdülőhelye a csendre és nyugalomra vágyóknak, viszonylag könnyen megközelíthető a sziget fővárosa, Heraklion, és a szomszédos, mindig nyüzsgő Hersonissos, a régészeti értékekben gazdag Malia, a híres üdülőhely, Agios Nikolaos, vagy akár a Lassithi fennsík. A sziget történelmi városaiban, Chaniaban és Rethimnonban velencei erődökre, kecses palotákra illetve bizánci és török építészeti emlékekre bukkanhatunk. Fedezzük fel a sziget keleti partvidéken található Vai strandját, mely pálmafák ezreivel csalogatja az oda látogató turistákat.

Strand: a szálloda közvetlenül a kavicsos-homokos tengerpart felett magasodik. A parton a napozóágyakat és a napernyőket térítés ellenében lehet igénybe venni.

Szobák
a szobák nagy része a tenger felé néz, mindegyik rendelkezik telefonnal, rádióval, hűtővel, erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálással, hajszárítóval.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence, tengerre néző étterem. Térítés ellenében: snack bár, nagy bár a főépületben, mosoda, bérelhető széf a recepción.

Gyermekeknek: játszótér

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS