Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Gardenia Beach 4****

Incekum, , Törökország
Törzsvendégek körében kedvelt szálloda. Közvetlen a szállodához tartozó, hosszú, kavicsos strandon fekszik. Alanya kb. 33 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A szállodában összesen 226 szoba található a főépületben és több melléképületben. A vendégek rendelkezésre áll hall recepcióval, lift, TV-szoba, ingyenes internetsarok és WIFI, étterem valamint bár. A kertben 3 édesvizű úszómedence (az egyik csúszdával) és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen, törölközők térítés ellenében vehetők igénybe. Strand-/snack-bár. Külön gyermekmedencék és játszótér valamint teddy-klub (3-5 éveseknek), mini-klub (6-8 éveseknek), maxi-klub (9-12 éveseknek) és tini-klub (13 éves kortól, 06.15. és 09.15. között).

Szobák
A1A/A2A: Minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba, WC, hajszárító és balkon.
A2E/A3E - Családi szobák: Tágasabb szobák, 1 dupla ággyal, 1 különálló ággyal és 1 kihúzható kanapéval.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, strandröplabda, boccia, darts, fitneszterem, asztalitenisz és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd, minigolf és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál). Hamam. Térítés ellenében: masszázs és szauna.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS