Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Katya Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
Fekvés: a Krizantem Katya Hotel kb. 50 méterre fekszik a tengerparttól, melytől egyút választja el, kb. 2 km-re található Alanya központjától és kb. 125 km-re Antalyarepülőterétől. 1995-ben épült, 2008-ban újították fel. Egy 6 szintes épületrészből áll. A szobáknak a fele közvetlenül vagy részben a tengerre néz.

Szobák
A szálloda 217 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, tea és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, minibárral és WIFI elérhetőséggel felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Étterem, medence, csúszda, strandröplabda, wellness szolgáltatások (szauna, törökfürdő, masszázs) fitneszterem, asztalitenisz, biliárd, internet kávézó, wifi, biliárd, konferenciaterem, gyermekeknek medence, játszótér, miniclub, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: All inclusive.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Orvosi ügyelet, fényképész, mosoda, internetkávézó, 200 és 350 fő befogadására alkalmas konferenciatermek, autóbérlési lehetőség, szobaszerviz. A napernyőket, napágyakat, és a strandtörülközőket a medence mellett ingyenesen lehet igénybe venni. A matracok a medence mellett ingyenesek, míg a tengerparton térítés ellenében használhatóak.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS