Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Papillon Ayscha Hotel 5*****

Belek, , Törökország
A 60.000 m2-en fekvő, 2005-ben teljesen felújított szálloda Belektől 4 km-re, az antalyai repülőtértől pedig 35 km-re fekszik.

A hotel közvetlenül a homokos tengerparton található. A napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A szálloda 360 szobájának mindegyike rendelkezik hajszárítóval, műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, központi légkondicionálóval, széffel (ingyenes) és erkéllyel. A családi szobák egy nappalival és egy hálószobával rendelkeznek. A Select Villák 40 nm-esek, 1 hálószobával és 1 nappalival rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
5 étterem, 6 bár, 5 medence, 1 fűtött belső medence, törökfürdő, szauna, fitneszterem, tenisz, mozi, darts, asztalitenisz, boccia, kosárlabda, nappali és esti animációs programok, show-k, élő zene, diszkó. Térítés ellenében: internet, spa és wellness szolgáltatások, masszázs, mosoda, orvos, biliárd, bowling, lovaglás és golf a közelben.

Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekbüfé főétkezéseken, minidiszkó, miniklub (4-12 évig), játszótér, mini bowling, minidarts, kreatív sarok, gyermekanimáció, gyermekmozi és gyermekshow.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: high class all inclusive

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS