Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Özkaymak World Incekum Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
Elhelyezkedés: az 1991-ben épült és 2007-ben felújított szálloda az antalyai repülőtértől 100 km-re, Alanya központjától 23 km-re, Incekum üdülőhelyen, közvetlenül a tengerparton fekszik. Főszezonban heti háromszor ingyenes buszjárat közlekedik Alanyába. A többi napon dolmussal vagy taxival juthatunk be a városba. Érdemes ellátogatni Alanya központjába, ahol kedvünkre vásárolgathatunk a bazársoron, vagy megtekinthetjük a fellegvár csodás panorámáját. Az Özkaymak szállodalánc incekumi tagja igazi török vendégszeretettel várja az oda látogató vendégeket, szolgáltatásai és barátságos személyzete garantálja a tökéletes kikapcsolódást.

Szobák
Szobák: a 350 szoba mindegyike rádióval, műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, bérelhető széffel, központi légkondicionálóval, erkéllyel és hajszárítóval rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton fekszik, a tengerben nagyobb kövek előfordulhatnak, így fürdőcipő használata javasolt. A strandon a napozóágyakat, matracokat és napernyőket ingyenesen vehetjük igénybe.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, étterem, 6 bár, 3 csúszda, fitneszterem, törökfürdő, szauna, diszkó, tenisz, darts, biliárd, asztalitenisz, strandröplabda, kenu, vízibicikli, íjászat, aerobic, vízilabda, animációs programok, esti show-műsorok. Térítés ellenében: masszázs, bőrradírozás, jacuzzi, vízi sportok, biciklibérlés, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), játszótér.


Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snack, kávé/tea/sütemény, éjféli snack, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00), egy palack víz a minibárból érkezéskor. Térítés ellenében: import italok, palackozott italok, italok a diszkóban, frissen facsart gyümölcslevek, különleges kávék, gyógyteák, minőségi borok, fagylalt, további minibár fogyasztás, fogyasztás a "Lale" bárban.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS