Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tac Premiere Hotel & Spa 4****

Alanya, , Törökország
A két éve teljesen felújított, 4 csillagos szálloda az antalyai repülőtértől 120 km-re, Alanya városközpontjától 1 km-re, a csodálatos Kleopatra Beach-en fekszik. Alanyába dolmussal vagy taxival könnyedén be lehet jutni, és ha már ott járunk érdemes ellátogatni a bazárba, ahol ízelítőt kaphatunk az igazi török vásári hangulatból, felgyalogolni a várba, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a kikötőre és a városra.

Szobák
Szobák: a szálloda 254 modern szobájának mindegyike felszerelt légkondicionálóval, telefonnal, minibárral (érkezéskor vízzel töltve), hajszárítóval, vízforralóval, valamint műholdas tv-vel. A szállodában foglalhatók családi szobák is, melyeknek felszereltsége megegyezik a normál szobákéval.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotelt egy út választja el a tengerparttól, így mindössze 50 m-re helyezkedik el a híres Kleopátra strandtól. A tengerpart homokos-aprókavicsos, a napozóágyak, napernyők és matracok térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 étterem, 3 bár, napközben animáció, alkalmanként témaestek, törökfürdő, szauna, fitneszterem, asztalitenisz, wifi a lobbyban és a medencénél, tv-sarok. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, spa-és wellness központ, vízi sportok, mosoda, széf (kb.2 euro/nap), telefon, internet-hozzáférés, orvosi ellátás.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig).

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni tea/kávé/sütemény, éjféli leves, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, törökkávé, vízipipa, 12. számú strandbárban kedvezményes fogyasztás, minibár fogyasztás.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS