Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mon Repos Palace Art Hotel 4****

Korfu, , Görögország
A 2012/13-as téli szezonban felújításra kerülő, ezzel a négycsillagos besorolást a 2013-as év folyamán elnyerő szálloda Korfu városában a Garitsa-öböl csúcsán, a tengerparti sétányon található. A közelben számos étterem, bár és szórakozóhely található, így ideális választás a nyüzsgést kedvelő vendégek számára. A görög szigetek közül Korfu az egyik, mely évről évre turisták ezreit vonzza kedvező fekvése, természeti szépségei, mediterrán klímája miatt, amit már csak a lakosság vendégszeretete tetéz. Mivel a hotel alig 1 km-re fekszik a repülőtértől, a fel és leszálló gépek hangja zavaró lehet. A szálloda 12 éven aluli vendégeket nem fogad!

Szobák
Szobák: a szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, hajszárítóval valamint bérelhető hűtővel.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szállodát csak egy út választja el a homokos-kavicsos tengerparttól. A parton a napernyők és a napozóágyak, a strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: kis medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, wifi kapcsolat. Térítés ellenében: snackbár/kávézó, masszázs, biliárd, internetsarok, mosoda, orvos.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS