Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sonesta Pharaoh Beach Resort 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda egy kb. 300 m hosszan elnyúló, homokos tengerparti részen található, mely ideális helyszín a búvárkodáshoz. Az épületben remekül ötvöződnek a modern és a régi egyiptomi építészet stílusjegyei.

Szobák
A szálloda 360 különféle típusú szobával, lakosztállyal és bungalóval rendelkezik. Minden szoba légkondicionált, tévével, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Éttermek, bárok, kávézó, diszkó, medencék, wellness szolgáltatások (jakuzzi, masszázs, szauna), fitnesz terem, vízisportok, búvárközpont, strandröplabda, minigolf- és teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, konferenciaterem, internet, mosoda, gyermekmedence, gyermekfelügyelet, bank, autókölcsönzés, ajándéküzletek, 24 órás szobaszerviz. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Egy belső, egy fűtött külső és egy gyermek medence, strandröplabda, vízi sportok (snorkelling, búvárkodás oktatással), 2 salakos teniszpálya, mini golf, futball pálya, asztalitenisz, lőtér, rekreációs központ, diszkó. Az egészségközpontban fitneszterem, jakuzzi, öltöző, térítés ellenében szauna, gőzfürdő, és masszázs várja az érdeklődőket. A gyermekek kikapcsolódásáról profi csapat gondoskodik játékokkal, programokkal és vetélkedőkkel. A szálloda területén található amfiteátrumban napközben és este programokkal, zenés, táncos show-kal szórakoztatják a vendégeket. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS