Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Miramor Hotel 4****

Kemer, , Törökország
Ez az egyszerű 4*-os hotel az antalyai reptértől 50 km-re, Kemertől 5 km-re Kirisben található. A hotel közelében számos étterem, bár, szórakozóhely és üzlet várja az idelátogatókat. Kemerbe taxival vagy helyi buszjárattal lehet bejutni; buszmegálló az szállodától kb. 30 m-re található.

Szobák
Szobák: a szálloda 135 standard szobájának mindegyike rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, tv-vel, hajszárítóval, bérelhető széffel, minibárral valamint erkéllyel. A szobák a medencére vagy a hegyekre néznek, a szálloda nem rendelkezik tengerre néző szobákkal.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 250 méterre fekszik a kavicsos strandtól, ahol a napernyők, a matracok és a napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, csúszdák, étterem, 2 bár, szauna, törökfürdő, szauna, fitneszterem, asztalitenisz, aerobic, nappali és esti animációs programok, diszkó. Térítés ellenében: masszázs, törökfürdő kezelései, jacuzzi, szépségszalon, fodrászat, mosoda, wifi kapcsolat, üzletek. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, miniklub, játszószoba.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snack, kávé/tea/sütemény, víz a minibárból érkezéskor minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-22:30 között). Térítés ellenében: import italok.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS