Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Drita Resort & Spa Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
A 5 csillagos, 2007-ben felújított hotel az antalyai repülőtértől 140 km-re, Alanya központjától pedig 10 km-re fekszik. Alanya központjába taxival vagy helyi buszjárattal (dolmussal) könnyedén bejuthatunk. A szálloda egyik kiemelkedő adottsága, hogy a gyönyörű Taurus-hegység és a kéklő Földközi-tenger között helyezkedik el, így az erkélyes szobák mindegyikéből fantasztikus kilátás tárul elénk.

Szobák
Szobák: az egyszerűen, de ízlésesen berendezett standard szobák mindegyike erkéllyel, hajszárítóval, légkondicionálóval, bérelhető széffel, műholdas tv-vel, rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szállodát csak egy út választja el a "kék zászló" díjas homokos-aprókavicsos tengerparttól, mely 100 méterre fekszik a hoteltől. A strandot egy úton, illetve alagúton át lehet megközelíteni, ahol a napernyők és napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe.   Szolgáltatások: medence gyermekrésszel, napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 5 bár, röplabda, fitneszterem, diszkó. Térítés ellenében: biliárd, vízi sportok a parton, internet, mosoda, széf, teniszpályabérlés és világítás, felszerelés, törökfürdő, masszázs, szauna, szoba szerviz, orvosi ellátás.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, délutáni kávé/tea, snack, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között) éjféli leves, üdítők a strandbárban. Térítés ellenében: a´la carte választék az étteremben, minibár fogyasztás, fagylalt, frissen facsart narancslé, import italok, török kávé, további ital és étel fogyasztás 24.00 óra után.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS