Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunny Days El Palacio Hotel 4****

Hurghada, , Egyiptom
Az összesen 822 szobával rendelkező, hatalmas szállodakomplexum 10 km-re fekszik a repülőtértől és 3 km-re Hurghada központjától. A pár évtizede még kis halászfalu, Hurghada mára a Vörös-tenger egyik legkedveltebb nyaralóhelyévé és kiváló búvárközpontjává vált. A tenger gyönyörű élővilága elkápráztatja az idelátogató vendégeket. A látnivalók közül érdemes megtekinteni a Kairói Egyetem Tengerbiológiai Intézet múzeumát és akváriumát és a város kopt templomát. Hurghada számos szórakozóhelyén mindenki megtalálja az elképzeléseinek leginkább megfelelő kikapcsolódást.

Szobák
Szobák: a 822, részben vagy teljesen tengerre néző szoba mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, ingyenes széffel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Hajszárító és vasaló bármikor igényelhető a szállodában.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel mesterséges kialakításának köszönhetően egy lagunát fog közre, közvetlenül a homokos tengerparton található, ahol a napozóágyak és napernyők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Naponta egy strandtörölközők ingyenesen igénybe vehető.

Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, pizzéria, 3 bár, diszkó, fitneszterem, animációs programok, showműsorok. Térítés ellenében: spa center, masszázs, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, szépségszalon, üzletek, Internet-kávézó, biliárd, búvárkodás, vízi sportok a parton, orvosi ellátás, mosoda, wifi kapcsolat.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), gyermekfelügyelet (térítés ellenében).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS