Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunny Days El Palacio 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda közvetlenül a Vörös-tenger homokos/sziklás partján található, kb. 10 km távolságra a repülőtértől és kb. 3 km-re a városközponttól.

Szobák
A szálloda 825 szobával és 6 lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, kis hűtővel, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák medencére, utcára vagy tengerre néznek és egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda fantasztikus választékát kínálja a nemzetközi és orientális szórakoztató esti programoknak: hastáncosok, zenés estek, híres egyiptomi és egyéb tánc, folklór show. A téli és nyári hónapokban is a szabadtéri színházban kerülnek megrendezésre a szórakoztató műsorok. Diszkó, szépségszalon, medence, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér, gyermekprogramok, asztalitenisz, fitnesz, darts, aerobic, strandröplabda, biliárd, szauna, masszás, nemzetközi búvárközpont, vízi sportok szolgálják utasaink kényelmét. A testvérszállodában két teniszpálya és két squash pálya áll rendelkezésre. A medencénél és a tengerparton a napágyak és a napernyők illetékmentesen elérhetőek. Vízi sportolási lehetőségek térítés ellenében. 24 órás szobaszerviz, üzletek, mosoda (felár ellenében) , fodrászat, internet lehetőség, orvosi ügyelet, American Expressz, Master Card és Visa elfogadott.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
animációs programok , alkalmanként esti műsorok , asztalitenisz, fitnesz biliárd , szauna, masszázs

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS