Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sirene Golf Resort 5*****

Belek, No.18 Kadriye, Törökország
A 120.000 m2-en elterülő szálloda Belekben a wellness, a természet és a golf szerelmeseinek központjában található. Az antalyai repülőtér 25 km-re, a városközpont 40 km-re található. A közelben számos szórakozási, sportolási lehetőség adott. 300 méter széles homokos-kavicsos parttal rendelkezik, ahol vízi sport központ is található, mely mindössze 250 méterre helyezkedik el az épülettől.






Szobák
441 mediterrán stílusú szobával rendelkezik, melyek közül 204 standard junior lakosztály, 8 palota lakosztály (60 m2, hálóval sé nappalival), 7 palota duplex (60m2), 4 mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba, valamint 9 teraszos lakosztály (100 m2-es terasszal, hálóval, nappalival) található a "palace" épületben. 209 szoba a villa épületben található, ezek közül 141 superior deluxe szoba (50 m2 nappalival és hálóval) 28 sarok szoba, valamint több lakosztály. A szobák mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, szatellit LCD Tv-vel, mini bárral, telefonnal, széffel, fürdőszoba/Wc-vel, hajszárítóval, internettel és erkéllyel vagy terasszal felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Üzletek, ékszerbolt, ajándékbolt, fodrászat, fényképész, pénzváltó. A napernyők, napágyak és matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére, valamint strandtörülközőt biztosít a szálloda.

Étkezési lehetőségek, bárok
4 ala' carte étterem (olasz, thai, kínai, helyi) várja a vendégeket, lobby bár 0-24 órában áll a vendégek rendelkezésére, ahol 10-02 óráig alkoholos italokkal is szolgálnak fel.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Öt medencével rendelkezik a hotel: gyermek, felnőtt, olimpiai és csúszdás medencék. Egészség központjában fitneszterem, belső medence, szauna, törökfürdő, masszázs szolgáltatások és különböző kezelések állnak a vendégek rendelkezésére. Kertjében futballpálya és 6 teniszpálya található. Továbbá lehetőség van asztaliteniszezésre, íjászatra, strandröplabdázásra, vízilabdázásra, aerobikozásra, valamint kártyajátékokra és darts-ozásra. A tengerparton különböző vízi sportolási lehetőségek adottak (vízisí, banán, szörf, kenu, stb...) A 4-12 éves gyermekeket napközben és este animációs programok szórakoztatják a mini klubban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS