Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunis Evren Beach Resort Hotel 5*****

Side, , Törökország
A sidei régió egyik legszebb tengerparti részén elhelyezkedő, ötcsillagos Sunis Evren Beach Resort Hotel kiváló szolgáltatásokkal, színvonalas környezettel és barátságos személyzettel várja vendégeit. A csúszdák, az aranyhomokos strand, a szikrázó kék tenger felejthetetlen élményt nyújtanak az egész családnak. A hotel a gyermekeknek is megad minden földi jót, de a felnőttekről sem feledkezik meg, kényeztető szolgáltatásai mindenkit ellazítanak. Nyaralásunk első napjaiban feltétlenül próbáljuk ki a tradicionális törökfürdő kezeléseit, mely nemcsak felfrissít, de a csodás, egyenletes barnulást is elősegíti!

Szobák
Szobák: a 292 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas tv-vel, minibárral, bérelhető széffel és telefonnal. A standard szobák 26-32 nm-esek és erkélyesek. A családi szobák 40 nm-esek, két, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek. A hotel 2, mozgáskorlátozott vendégek számára kialakított szobával is rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Elhelyezkedés: a 2009-ben épült szálloda 60 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 7 km-re Sidétől, 11 km-re Manavgattól, Evrenseki üdülőhelyen. A környező városokba helyi buszjárattal (dolmussal), vagy taxival juthatunk el. Ha itt nyaralunk, Side antik városközpontjába feltétlenül érdemes ellátogatni, de a manavgati mecsetet és vízesést sem szabad kihagyni! Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen használhatók.
Térítés ellenében: 6 a´la carte étterem (olasz, mexikó, barbecue, török és hal előzetes foglalással), frissen facsart gyümölcslevek, import italok, fogyasztás a diszkóban, szobaszerviz. Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 4 csúszda, 6 étterem, 4 bár, aerobic, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, darts, strandröplabda, törökfürdő, szauna, gőzkabin, fitneszterem, diszkó, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: masszázs, spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, orvosi ellátás, biliárd, asztali hoki, asztalitenisz, internet a játékteremben, vízi sportok, fodrászat, mosoda, konferencia termek. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), játszótér, mini diszkó, gyermek mozi, gyermekmenü főétkezéseknél.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: üdvözlő koktél, török édesség érkezéskor, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snack a medencénél és a parton, kávé/tea/sütemény, fagylalt (bizonyos időpontban), éjszakai snack, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (kb. 10:00-24:00 között), üdítők és víz a minibárból.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS