Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Titan Select Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
Ha Alanyához közel, de mégis nyugodt körülmények között, egy kitűnő ár-érték arányú, 5 csillagos szállodában szeretné eltölteni az évi nyaralását, ne lapozzon tovább! A parttól csak 250 méterre, a központtól pedig mindösszesen 12 km-re fekszik ez a barátságos hotel, mely igazi török vendégszeretettel várja az ide érkező turistákat. A hotelben egész nap zajlik az élet, mindig találhatunk kedvünkre való animációs programot, ahogy gyermekünk is remekül szórakozhat a miniklubban. Kényeztesse testét a hotel wellness centerében, vegyen egy frissítő masszázst, vagy próbálja ki a híres törökfürdő szertartását. A szálloda éttermeiben kipróbálhatja a török specialitásokat, de válogathat a nemzetközi fogások között is.

Elhelyezkedés: a repülőtértől 110 km-re, Alanyától 12 km-re, Konakli központjától 800 m-re fekszik ez a kedvelt 5*-os, 176 szobás hotel. A közeli városokba tömegközlekedéssel (dolmussal) vagy taxival juthatunk be. Érdemes meglátogatni Alanya pezsgő városát, ahol a fellegvár, a pazar kikötő és a hangulatos bazársor után megpihenhetünk egy kellemes étteremben vagy bárban, vagy végigsétálhatunk a Kleopátra - strand előtti tengerparti sétányon. A hotel minden korosztálynak megfelelő szolgáltatásokkal és környezettel, barátságos személyzettel várja vendégeit.

Strand: a tengerparttól 250 méterre fekszik a szálloda, melynek saját strandja homokos-kavicsos. A parton a napernyők és a napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe. A strandtörölközők 5 EUR kaució ellenében vehetők igénybe, tisztíttatásukért pedig 1 EUR fizetendő.

Szobák
a komfortosan berendezett szobák mindegyike rendelkezik műholdas tv-vel, légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, minibárral, bérelhető széffel és erkéllyel. A családi szobák két helységből állnak, egy franciaággyal és két külön ággyal rendelkeznek, 45 nm-esek.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, csúszdák, 3 étterem, 2 bár, diszkó, nappali és esti animációs programok, aerobic, vízi torna, boccia, darts, táncórák, törökfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, wifi. Térítés ellenében: orvosi ellátás, fodrászat, wellness és spa center, törökfürdő kezelései, masszázs, szauna, jacuzzi, üzletek, mosoda, játékterem, vízi sportok a parton, búváriskola, internetkávézó.

Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, mini diszkó, mini mozi, gyermek show-műsorok, igény szerint gyermekbüfé.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS