Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marina Plaza 4* + Sol Y Mar Sea Star Taba 4****

Taba, , Egyiptom
MARINA PLAZA ****:
Fekvése: A szálloda a méltán híres Tala Bay-en fekszik, 25 km-re Aqabától. A hotel saját partszakasszal rendelkezik, mely kb. 250 méterre található a szállodától.




SOL Y MAR SEA STAR TABA ****:
Fekvése: A szálloda csodálatos hegyek ölelésében épült, kb. 200 km-re a Sharm El Sheikh-i repülőtértől. Ideális helyszín az aktív és a pihenésre vágyó vendégek részére egyaránt.
Szobák: a szálloda összese 171 szobával és lakosztállyal rendelkezik. Valamennyi szoba légkondicionált. Tévével, telefonnal, kis hűtővel, széffel felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak 2 szobában lehetséges.
Szolgáltatások: éttermek, bárok, medencék, strandröplabda, asztalitenisz, biliárd, darts, wellness szolgáltatások (szauna, gőzfürdő, jacuzzi, masszázs), fitneszterem, animációs programok, gyermekeknek medencék, játszótér, programok. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: All inclusive
MEGJEGYZÉS: ALL INCLUSIVE ELLÁTÁS CSAK A SOL Y MAR SEA STAR TABA 4* SZÁLLODÁBAN VEHETŐ IGÉNYBE! A MARINA PLAZA 4* SZÁLLODÁBAN FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS BIZTOSÍTOTT.

Szobák
Szobák: A hotel 260 szobával és lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. Tengerre néző és családi szoba felár ellenében igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Étterem, kávézó, 2 medence, internet (WiFi), mosoda, ajándékbolt, parkoló, orvosi ügyelet, wellness szolgáltatások (szauna, gőzfürdő, masszázs, különböző kezelések), fitneszterem, víziaerobik, darts, asztalitenisz, strandröplabda. Naponta háromszor ingyenes buszjárat indul Aqabába. Gyermekeknek medence, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS