Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Papillon Zeugma Hotel 5*****

Belek, , Törökország
A szálloda Belektől 4 km-re, az antalyai repülőtértől pedig 35 km-re fekszik. Belekbe taxival vagy autóbusszal juthatunk be.

A hotel közvetlenül a homokos tengerparton terül el.

Szobák
A szálloda 338 tágas, ízlésesen berendezett szobájának mindegyike rendelkezik hajszárítóval, műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, központi légkondicionálóval, széffel (ingyenes) és erkéllyel. Az alacsonyabb kategóriájú szobák a standard szobáknál kisebb mértékű komfortfokozattal rendelkeznek, elhelyezkedésük, kilátásuk vagy méretük miatt. A bungaló-szobák a kertben elhelyezkedő melléképületekben találhatók. A családi apartmanok a villaépületekben helyezkednek el, egy hálószobával és egy nappalival rendelkeznek, a két helyiséget ajtó választja el. A doublex családi szobák a főépületben helyezkednek el, kertre néznek, galériásak, egy nappalival, egy hálószobával és két fürdőszobával rendelkeznek, a helyiségek között nincs ajtó. A junior lakosztályok egy hálószobával és egy nappalival rendelkeznek, melyek csúsztatható ajtóval elválaszthatók.

Szolgáltatások a közös terekben
6 étterem, 5 bár, 2 medence (1 fűtött belső medence), mozi, törökfürdő, szauna, fitneszterem, tenisz, squash, darts, asztalitenisz, széleskörű nappali és esti animációs programok, show-k, diszkó élő zene bizonyos napokon, karácsonyi büfé december 24-én. Térítés ellenében: szépségszalon, fodrászat, masszázs, törökfürdő kezelései, wellness- és spa szolgáltatások, butikok, elektronikus játékok, mosoda, telefon, fax, orvos, teniszleckék, bowling, billiárd, internetkávézó, lovaglás és golf a közelben.

Gyermekeknek: gyermekmedence, minidiszkó, miniklub (4-12 évig), játszótér, mini bowling, minidarts, kreatív sarok, gyermekanimáció.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: high class all inclusive

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS