Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Side Star Beach Hotel 5*****

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: az utoljára 2007-ben felújított szálloda szép környezetben kínál kellemes és nyugodt pihenést vendégeinek. Az 5 csillagos hotel az antalyai repülőtértől 65 km-re, Antalya városától 70 km-re, Sidében, az óvárostól mindössze 1 km-re fekszik. A hotel ideális mindazoknak, akik a városközponthoz és a tengerparthoz egyaránt közel szeretnének nyaralni.

Szobák
Szobák: a 203, kényelmesen berendezett, modern szoba mindegyike rendelkezik telefonnal, légkondicionálóval, minibárral, kávé- és teafőzővel, bérelhető széffel, műholdas LCD Tv-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal. A családi szobák két hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a homokos, lassan mélyülő tengerparton fekszik. A parton a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők (csere térítés ellenében) ingyenesen vehetők igénybe.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 5 bár, diszkó, 2 étterem, nappali és esti animációs programok, asztalitenisz, boccia, darts, fitneszterem, törökfürdő, szauna, wifi a közös helyiségekben. Térítés ellenében: biliárd, wellness szolgáltatások, masszázs, fodrászat, orvosi ellátás, mosoda, üzletek, vízi sportok, internetkávézó, konferenciaterem.
Gyermekeknek: gyermekmedence, csúszdával, miniklub (4-12 éves korig).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS