Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Side Star Park 5*****

Side, , Törökország
A 2008-ban felújított, egy főépületből és egy melléképületből álló szálloda Side történelmi városrészében fekszik, a repülőtértől 65 km-re.

A hotel 150 méterre található a saját, homokos, lassan mélyülő tengerpartjától. A medencénél és a parton a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők (csere térítés ellenében) ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A 228, kényelmesen és modernül berendezett szoba mindegyike rendelkezik telefonnal, légkondicionálóval, minibárral, kávé- és teafőző, széffel (térítés ellenében), műholdas Tv-vel, hajszárítóval és erkéllyel.

Szolgáltatások a közös terekben
1 külső és 1 belső medence, 2 csúszda, 3 bár, 3 étterem, diszkó, nappali és esti animációs programok, asztalitenisz, fitneszterem, törökfürdő, szauna, Wi-Fi a lobbyban. Térítés ellenében: üzletek, Spa és wellness szolgáltatások, biliárd, bowling, internet kávézó, számítógépes játékok, vízi sportok, orvos, mosoda, fodrász.

Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, mini klub (4-12 év között), mini diszkó.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS