Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Maritim Hotel Club Alantur 5*****

Alanya, , Törökország
Elhelyezkedés: A színvonalas szálloda egy zöldövezetben a hosszú homokos parton található. A szállás a főépületben vagy a klub részen lehetséges. A főépületi szobák 5 csillagosak, a club rész 4+*-os. A szállodát gyerekes családoknak, valamint a nyugodt pihenésre vágyó utasoknak ajánljuk. Távolság a repülőtértől: 140 km, távolság a központtól: 5 km, távolság a bevásárlási lehetőségektől: 5 km.

Tengerpart: homokos part, napágyak és napernyők illetékmentesen, tengerparti bár, vízi sportok illetékért.

Szobák
Szobák: A klubszobák kisebb, egyszerűbb berendezésű szobák és nem a főépületben találhatóak. Felszereltségben nincs különbség a 2 szobatípus között. Légkondicionáló, telefon, műholdas TV, minibár, (víz illetékmentesen), saját fürdőszoba (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC), széf a szobában (illetékért), erkély vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: recepció, főétterem, a la carte étterem illetékért, 3 bár, kávézó, konferenciaterem, üzlet, fodrászat, internet lehetőség illetékért, Wi-Fi a lobbyban illetékmentesen, 3 medence (napágyak és napernyők illetékmentesen), fedett medence, gyermekmedence, miniklub, játszótér. Animációs programok, alkalmanként esti műsorok, 3 teniszpálya (világítás illetékért), fitnesz, szauna, íjászat, strandröplabda, asztalitenisz, kosárlabda, tornaterem, aerobik, darts, török gőzfürdő. Felár ellenében biliárd, minigolf, szépségszalon, masszázs, jacuzzi.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, különféle snackek, tea/kávé/sütemény, éjféli snack, fagylalt az ebédnél és a vacsoránál, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-01:00 között), víz a minibárból. Térítés ellenében: import italok, habzó borok, frissen facsart gyümölcslevek, a´la carte étterem.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS