Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Triton Empire Hotel 3***

Hurghada, , Egyiptom
FEKVÉS
A szálloda a repülőtértől 7 km-re, Hurghada óvárosától néhány percre, a tengerparttól pedig 200 méterre helyezkedik el. Testvérszállodája, a Triton Empire Beach tengerpartját használhatják a vendégek.
 
 

 
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Bank, pénzváltási lehetőség, ajándékboltok, térítés ellenében internet elérhetőség és mosoda. Az épület üzleti találkozók, szemináriumok, bankettek rendezvényhelyszínéül szolgálhat maximum 125 fő részére. A nyilvános helyiségekben internet-hozzáférés biztosított, mely térítés ellenében használható. A napernyők, napágyak, matracok és a strandtörülközők ingyenesen elérhetőek a medencénél. A tengerparton a strandtörülközőért bérleti díjat kell fizetni (1 LE/törülköző).

Szobák
A középkategóriájú szálloda összesen 419 szobával rendelkezik. Ebből 277 standard, 108 superior, 24 apartman jellegű és 10 egyágyas szoba. A standard szobák, melyek nagy része
medencére vagy városközpontra néző, légkondicionálóval, mini hűtővel, telefonnal, szatellit Tv-vel, fürdőszobával, erkéllyel vagy terasszal felszereltek. Az apartman jellegű szobák két vagy három hálószobával valamint nappalival és teakonyhával (nem felszerelt) rendelkeznek - felár ellenében lekérésre foglalhatóak, és elsősorban nagycsaládosoknak ajánljuk.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két medencéje közül az egyik télen is fűtött. Gyermekmedence, mini klub, búvárcentrum professzionális oktatókkal, szörfközpont, asztalitenisz, biliárd, strandröplabda, üvegfenekű hajó várja a sportolni vágyókat. Wellness részlegében jakuzzi, szauna és gőzfürdő található. Profi animációs csapatuk naponta játékok és különböző sportprogramok izgalmas kínálatával várja a vendégeket a testvérszállodában.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS