Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Greenwood Resort 4****

Kemer, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda Kemertől 9 km-re, Antalya repülőterétől 55 km-re, az aprókavicsos tengerparttól 180 méterre fekszik.
 







Szobák
A szálloda 267 szobával rendelkezik, melyből a standard szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, telefonnal, légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, hajszárítóval, mini bárral (feltöltése térítés ellenében), laminált padlóval, bérelhető széffel és erkéllyel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Szobaszerviz, üzletek, orvosi ellátás, WIFI elérhetőség ingyen a lobbi területén, internetkávézó térítés ellenében, fényképész, konferenciaterem, mosoda, fodrászat. A napernyők, napágyak, ingyenesen vehetőek igénybe a medencénél és a tengerparton, a strandtörülköző térítés ellenében a recepciónál (kb. 1 euro) kérhető.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső felnőtt édes vizű medence, egy gyermek medence, egy baba medence, egy belső medence elkülönített gyermekrésszel, vízi csúszdák felnőttek és gyerekek részére. Teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, fitnesz központ, darts, mini futball, aerobik, mini klub (5-12 éves korig), szauna, török fürdő, gyermek és felnőtt animációs programok. Térítés ellenében kivilágított teniszpálya, motorizált és nem motorizált vízi sportok a tengerparton, masszázs, biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS