Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Ibiscus 4****

Rodosz, , Görögország
Ideális azon vendégek számára, akik a strandolást és a városnézést egyszerre szeretnék élvezni. Nyugodt környezetben fekszik, csak a parti út választja el a széles, lassan mélyülő, homokos/kavicsos strandtól. Éttermek, bárok, vásárlási és szórakozási lehetőségek kb. 100 m-re. A szép óváros kb. 15 perces, az ismert Mandraki-strand kb. 5 perces sétával érhető el. A kedvelt szállodában összesen 206 szoba található 5 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lift, lounge, TV-szoba, klimatizált étterem és teraszos bár, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre. A belső udvaron kis, édesvizű úszómedence pezsgőfürdővel és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A2A/A3A: Barátságos berendezéssel, bennük hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, rádió, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A1C: A kert oldalán található egyágyas szobák.
A2B/A3B: Tengerre néző szobák.

Szolgáltatások a közös terekben
Számos szórakozási lehetőség a közelben található tavernákban, bárokban és éttermekben.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS