Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Erzsébet City Center 3***

1053 Budapest, Károlyi u. 11-15., Magyarország
A Budapest belvárosában található Hotel Erzsébet felépítésének gondolata 1867-ben merült fel először, amikor a régi, egymásra zsúfolt, rendszertelenül épült belvárosi alacsony házak és girbe-gurba utcák helyére új többemeletes palotákat, szép utakat kezdtek építeni. A hotel végül 1873-ban, Pest, Buda, és Óbuda egyesülésének évében nyitotta meg kapuit, a névadásra Ferenc József császár hitvesétől, a magyaroknak oly kedves Erzsébet királynétól, Sissytől kértek és kaptak engedélyt.

Szobák
A frissen felújított, kényelmes bútorokkal és vidám nyári színekkel hangulatosan berendezett szobák egyénileg állítható légkondicionálással, hangszigetelt ablakokkal, telefonnal, Internet csatlakozással, műholdas programok vételére alkalmas színes televízióval, házimozival, minibárral felszereltek. A felső emeleteken található szobákból a Gellért-hegyre és a pesti háztetők elvarázsolt világára nyílik kilátás.
Az Erzsébet szállodában a háziállatok is szívesen látott "vendégek".

Szolgáltatások a közös terekben
További szolgáltatások: mosodai és csomagmegőrzés, szobaszerviz, gyermekfelügyelet kérésre. A szállodában a háziállatokat is szívesen látják.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az Erzsébet Étteremben gazdag büféasztalos reggelivel várják a vendégeket reggel 7:00-10:00 között, napközben pedig a lobbyban található Sissi Snack & Drink Bar hazai és külföldi italainak, valamint hideg és meleg ételeinek széles kinálatából választhatnak a gyors harapnivalóra vágyók .

Konferencia szolgáltatások
A különtermeket elsősorban kisebb, 10-100 fős konferenciák és szemináriumok, családi rendezvények, megbeszélések, üzleti tárgyalások lebonyolítására ajánlják.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS