Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Danubius Hotel Astoria City Center 4****

1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 19-21., Magyarország
A négycsillagos hotel 1914-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Az Astoria mintája és névadója az Astor család által létrehozott New-York-i Waldorf Astoria hotel volt, ahol a szálloda akkori bérlője, a kor kiváló vendéglős szakembere, Gellér Mihály is dolgozott.

Az eltelt több mint 90 év alatt a szállodát többször átalakították, modernizálták (a felújítás 2006-ban véget ért) ám a sorozatos rekonstrukciók mellett is megőrizte eredetiségét, tradicionális hangulatát. A hotel századelejei atmoszférája, az étterem, a kávéház és a hall Empire stílusú berendezései, az elegáns márványborítás, a drága szőnyegek, a szép és kényelmes fotelek, csillogó tükrök, réz falikarok és kristálycsillárok, az ólomüveg ablakok és az értékes festmények, műtárgyak méltán vívják ki a vendégek elismerését.

A történelmi városnegyed szívében, az üzleti és kulturális élet központjától, valamint a Váci utca forgatagától karnyújtásnyira található Danubius Hotel Astoria fekvésének és kitűnő szolgáltatásainak köszönhetően kezdetektől fogva nem csak a külföldiek kedvelt szállodája, hanem a hazai vendégek számára is vonzó hely. Városnézés, bevásárlás után vagy közben jólesik beülni egy kávéra, ebédre vagy vacsorára a békebeli hangulatot idéző Mirror kávéház és étterembe.

Szobák
A 138 szoba mindegyike hangszigetelt nyílászárókkal, fürdőszobával, telefonnal, műholdas adások vételére alkalmas színes TV-vel, mozicsatornával, vezeték nélküli Internet csatlakozási lehetőséggel, minibárral, szobaszéffel felszerelt. A vendégek kényelmét szolgálják a szobaszerviz és a mosodai szolgáltatások.

A szállodában kettő szobatípus áll a vendégek redelkezésére. A többségben jelen levő szobatípust (frissen felújított, az idei évig superior-nak nevezett szobákat) nevezzük STANDARD szobának, az ennél - bármilyen okból - gyengébb minőséget képviselő szobákat pedig (korábbi standard) COMFORT szobáknak.

Comfort:
A kellemes hangulatú, bükkfa bútorral berendezett légkondicionált és hangszigetelt standard szobák a szálloda csendes Magyar utcai szárnyán helyezkednek el.

Standard:
A rekonstrukció során kialakított új, légkondicionált szobák színei, a tompa okkersárgák, terrakották és a telt burgundik, a textilek mintázata és az elegáns antikolt fehér bútorok a provence-i hangulatot idézik.

Étkezési lehetőségek, bárok
A századforduló tradicionális hangulatát idéző Mirror Café & Restaurant kiváló magyar ételekkel és a Kelet-Nyugat ízvilágának pompás ötvözésével várja kedves vendégeit. A fúziós konyha kínálata a különböző nemzeti konyhák házasításának eredménye.

Az italkínálatot a magyar bortermelők legkiválóbb palackjai gazdagítják.
A régi pesti kávéházak hangulatát idéző étterem sütemény-, fagylalt- és kávékülönlegességek széles választékát kínálja kedves vendégeinek.

Konferencia szolgáltatások
A légkondicionált, többségükben természetes megvilágítással rendelkező, elegáns különtermek ideális helyszínt biztosítanak kisebb konferenciák, szemináriumok, továbbképzések, termékbemutatók, üzleti vacsorák, baráti társaságok zártkörű rendezvényeinek lebonyolítására. A tradicionális atmoszférájú Empire termet, fogadások, bankettek, partner partik, divatbemutatók, sajtókonferenciák megrendezésére ajánlják.
A konferenciatermekben, lobbyban, a Business Centerben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS