Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Freya 3***superior

8749 Zalakaros, Termál u. 7., Magyarország
Az ország délnyugati részén, Budapesttől és Graztól is egyaránt 200 km-re fekszik Zalakaros. A közel 800 éves települést a 30 esztendeje feltárt termálvíz tette nemzetközileg ismertté, népszeruvé. A vendégek az idegi és fizikai regenerálódás minden feltételét megtalálhatják a gyógyhelyen.
Budapestről az E-71-es főútvonalon érhető el a város.
A Hunguest Hotel Freya Zalakaros város központjában a fürdő szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el.

Szobák
Szobaszám: 162, kétágyas: 150, apartman: 12. Minden szobában fürdőszoba, elkülönített WC-vel, gardrob résszel, erkéllyel, közvetlen városi telefonvonallal, televízióval, minibárral van ellátva. A szobák igény esetén pótágyazhatóak.

Étkezési lehetőségek, bárok
A hotelben bár, 300 fős étterem - magyaros, vegetáriánus ételkínálattal - büféreggelivel és vacsorával - áll a vendégek rendelkezésére.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Lovaglás, vadászat, horgászás, tenisz, hőlégballonozás.

Gyógyászat
A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a Gránit Gyógyfürdővel, így télen is gyorsan, kényelmesen elérhető a gyógyászat és a belső medencék. A fürdőben különböző hőmérsékletu gyógy- és termálvizet használnak. A gyógyvízellátás több kútból történik. A 96 °C-os termálvizet gyógyászati célra alkalmazzák, míg az 53 °C-os termálvizet a strandmedencék feltöltésére. A fürdővendégek a következő gyógykezeléseket vehetik igénybe: vízgyógyászati lehetőségek (tangentor, súlyfürdő, szauna, medence-, szénsav- és pezsgőfürdő), speciális gyógyfürdő kezelések, masszázs. Elektromos kezelések (kvarc-, infravörös-, ultrahang- rövidhullámkezelés, hydro- és galvánfürdő, stb. ).
Kezelhető betegségek
Mozgásszervi megbetegedések (ízületi kopások, gyulladások), nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszok gyógyítása, valamint rehabilitációs (baleseti, orthopédiai, idegsebészeti, mozgásszervi károsultak) kezelése.
Ellenjavallatok
Magas vérnyomás, súlyos szívpanaszok, akut gyulladások, rosszindulatú daganatok, epilepszia.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS