Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Novotel Budapest Centrum Hotel 4****

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45., Magyarország
A védett műemléki szecessziós épületből sétálva megközelíthetőek a legfontosabb színházak, múzeumok, történelmi emlékhelyek, márkaüzletek.

Szobák
Az épületben 277 hő-és hangszigetelt, légkondícionált, az új novotel bútortrend alapján berendezett szoba található.
Valamennyi szoba kádas fürdőszobával, az új épületszárnyban elkülönített toalett, a régi épületrészben kilépő erkélyekkel. A vendégek biztonságát automatikus oltóberendezés, mágneskártyás ajtózár, ajtókémlelőnyílás és szobaiszéf is garantálja. Kommunikáció és munkavégzés lehetőségekről a jelentős asztalfelület, az üzenetrögzítős telefon, a közvetlen internet elérhetőség, a 28 műholdas és 4 térítéses filmprogrammal ellátott TV és rádió szett gondoskodik. A szobák közül 3 mozgássérült vendégeknek és a velük kapcsolódóak pedig kisérőiknek biztosít teljes kényelmet.Családos vendégek részére 12 összekötött szobapáros, a nem dohányzók részére 117 szoba biztosított.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az ínycsiklandozó, minden igényt kielégítő büféreggeli mellett a hagyományos magyar-, és a mai kor elvárásainak megfelelő étellkínálatával, szezonális ajánlataival, a Pannonia borszelekcióból kiválasztott italokkal, gyermekmenükkel csalogatják a vendégeket. A Lobby bárban alkoholmentes és alkoholos kevert italok, házisütemények és étvágyfalatok, egyedi kávé és tea kínálat található.
Szobaszervíz és "hajnali utazók" reggelije.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda 7 légkondícionált, áthallásmentes, közvetlen utcáról megközelíthető teremmel, regisztrációs és szüneti előtérrel rendelkezik, melyek maximum 650 fő befogadására alkalmas.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS