Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Danubius Hotel Gellért

1111 Budapest, Szent Gellért tér 1., Magyarország
A Danubius Hotel Gellért a század eleji palota-szállók elegáns, szecessziós stílusában épült, 1918-ban. A több évtizedes hagyományokkal rendelkező, patinás hotel Budapest egyik színfoltja.

Különleges vonzerőt jelent a szállodához közvetlenül kapcsolódó épületrészben található Gellért Fürdő, melynek fürdőszolgáltatásait a hotel vendégei a tartózkodás során egyszeri alkalommal térítésmentesen használhatják. Minden további belépés esetén 50% kedvezményt biztosítunk szállóvendégeink részére a napi belépőjegy árakból. Amennyiben vendégeink csak kezeléseket, illetve masszázsokat kívánnak igénybe venni, nem szükséges a Gellért fürdő napi belépőjegyét megvásárolni.
ÚJ! Ingyenes Wifi a szálloda egész területén.

Szobák
Szobák felszereltsége
A 221 szoba és 13 lakosztály mindegyike fürdőszobával (kádas vagy zuhanyzós), fürdőköntössel, televízióval, kábelcsatornákkal, fizetős mozicsatornával, telefonnal és rádióval, valamint a szobák többsége minibárral felszerelt. A szálloda 213 szobájából gyönyörű panoráma nyílik a Dunára vagy a Gellért-hegyre. A Danubius Hotel Gellért nem dohányzó szálloda.
A szobaár egyszeri díjmentes belépést tartalmaz a Gellért fürdőbe. Minden további belépés esetén 50% kedvezményt adunk a szállóvendégek részére a napi belépőjegy árakból.

Bejelentkezés és kijelentkezés
Bejelentkezés: 14:00
Kijelentkezés: 11:00

Szolgáltatások a közös terekben
Business center, szobaszerviz, ajándékbolt, mosoda és tisztító, gyermekfelügyelet, transzfer.
ÚJ! Ingyenes Wifi a szálloda egész területén.

Étkezési lehetőségek, bárok
Gellért szálloda Panoráma étterme tágas teraszával meseszép kilátást nyújt a Dunára és Budapestre. Az étterem egyaránt elismert és híres kiváló konyhájáról, amely az elmúlt 90 év legsikeresebb ételeit tűzte étlapjára. Pincészetek nagyszerű borai teszik egésszé a gasztronómiai élményt.

Gellért Söröző & Brasserie
A Gellért Söröző & Brasserie fiatalos színfoltjává vált a patinás Gellért Szállodának. A söröző modern belső tereit úgy alakították ki, hogy meghitt, barátságos légkört teremtsen családi, üzleti ebédek, vacsorák számára. A kulináris élvezetekről Frideczky András séf vezetésével egy lelkes csapat gondoskodik. Az étlapon megtalálhatók az ősi tradíciókon alapuló étkek, amelyek a mai ember igényeihez igazodva a kortárs magyar konyhaművészetet formálják.
Nyaranta a Dunára néző terasz tökéletes hely egy könnyű ebédhez, üzleti megbeszélésekhez a hűsítő árnyékban.

Gellért Eszpresszó
A Gellért Eszpresszója igazi kísértés mindenki számára, aki kedveli a házi süteményeket, a tortákat, a frissen főzött kávét és teát. Válasszon a tortakülönlegességek közül, vagy kóstolja meg a méltán híres Gellért tekercset! Az Eszpresszó tágas teraszán érdemes eltölteni egy-egy napfényes délutánt egy hűsítő fagylaltkehely társaságában! Délutánonként élő zongoramuzsika szórakoztatja a betérő vendégeket.

Törley Bár
A több mint 100 éves múlttal rendelkező Törley Pezsgő Pincészet italait megtalálja nálunk!
Pezsgő alapú koktélok és nemzetközi italválaszték.
Sportkedvelők a hallban található nagyképernyős televízión kísérhetik figyelemmel a különböző sporteseményeket.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A híres Gellért Fürdő, mely közvetlenül kapcsolódik a Danubius Hotel Gellérthez pihentető, egészségmegőrző és gyógyprogramokat kínál a hotel vendégeinek. A pompás termál és gyógyfürdő, mely önmagában is látványosság, a wellness komplexummal együtt egyedülálló élményt nyújt.

A Gellért Fürdőt a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. üzemelteti.
A szobaár egyszeri díjmentes belépést tartalmaz a Gellért fürdőbe. Minden további belépés esetén 50% kedvezményt adunk a szállóvendégek részére a napi belépőjegy árakból.
Amennyiben vendégeink csak kezeléseket, illetve masszázsokat kívánnak igénybe venni, nem szükséges a Gellért fürdő napi belépőjegyét megvásárolni.

Konferencia szolgáltatások
A Danubius Hotel Gellért a "Danubius Quality Conferece" szolgáltatásait biztosítja, amelyek magas színvonalon elégíti ki vendégeink elvárásait és igényeit.
A szállodában 7 különterem, valamint a Gellért Fürdő impozáns csarnoka várja a látogatókat, melyek különböző méretű ünnepi és hivatalos események lebonyolítását teszik lehetővé.
A tradicionális hangulatú rendezvénytermek, melyek többsége természetes megvilágítással rendelkezik, 10-250 fő befogadására alkalmasak. A szálloda szakképzett munkatársai munkavacsorák, partik, szimpóziumok, gálavacsorák és egyéb társas összejövetelek lebonyolítását vállalják.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS