Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Carat Boutique Hotel 4****

1061 Budapest, Király utca 6., Magyarország
Megközelítés autóval:
Az M7-es nemzetközi autópályáról kövesse az "Erzsébet Híd " feliratú táblákat, hajtson át a hídon majd forduljon jobbra. Menjen egyenesen majd a második kereszteződésnél forduljon balra. Az aluljáró után kb egy km-rel a lámpás kereszeződésnél forduljon jobbra a József Attila utcára , ami az Andrássy úttal folytatódik. Az Andrássy utat keresztező első utca jobbra a Káldy Gyula utca. Forduljon be, majd menjen egyenesen az utca végéig és ott forduljon jobbra. Ez az utca a Király utca. Menjen tovább egyenesen, és a jobb oldalon megtalálja a Hotel Carat Budapest.

Megközelítés tömegközlekedési eszközökkel:
A Keleti és a Déli pályudvartól a 2-es metróval, a Nyugati pályaudvartól a 3-as metróval menjen a Deák Ferenc térig . Hagyja el az aluljárót a Károly Körút irányában, majd forduljon balra és a folyosó végén a jobb oldali lépcsőn hagyja el az aluljárót. Haladjon tovább előre és az első keresztutca lesz a Király utca. Forduljon balra és kb. 100 méterre megtalálja a Hotel Carat Budapest a Király utca baloldalán.

Szobák
Az 5 szinten 42 komfortos és különlegesen bebútorozott szoba és 9 apartman mindegyikéhez fürdőszoba tartozik ill. telefon, minibár, szines TV, iinternet, széf, légkondícionáló és hajszárító mindegyik szobában található.

Szolgáltatások a közös terekben
Parkolási lehetőség a közeli parkolóházban a szálloda mellett ( EUR 15-25/nap).

Étkezési lehetőségek, bárok
Az elegáns Carat Café & Restaurant és konferncia terem nemcsak esküvők , családi összejövetelek, üzleti ebédek, gála vacsorák lebonyolítására ideális, de 30-120 fős tréningek, prezentációk helyszínéül is szolgálhat.

Konferencia szolgáltatások
Konferencia terem 120 fő részére. A cateringet a szálloda saját konyhája biztosítja, technikai felszereléseket kérésre biztosítjuk. (OVH, Projektor, Flip chart). Több 5-30 fős zártkörű rendezvény részére 2 kisebb konferenciatermet ajánlunk. A fitness studiónk (jacuzzi, szauna) felfrissülést nyújt a vendégek számára.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS