Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hungária City Center Hotel 4****

1074 Budapest, Rákóczi út 90., Magyarország
A közel 100 éves tradícióval rendelkező 499 szobás Hotel Hungária City Center, Magyarország legnagyobb szállodája üzleti utazók, turisták és rendezvények résztvevői számára professzionális szolgáltatásokkal nyújtja az otthon kényelmét Budapesten.
Szobák
A 468 légkondicionált szoba mindegyikében telefon, ébresztő, minibár, rádió, műholdas adások vételére alkalmas színes TV mozicsatornával és Internet csatlakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.
Kiegészítő szolgáltatásként szobaszerviz, mosoda és vegytisztítás, valamint a fürdőszobában hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Beatrix és a Fiaker Étteremben a magyar és a nemzetközi konyha remekeivel, és esténként élő cigányzenével várják a vendégeket.

Konferencia szolgáltatások
12 légkondicionált, többségükben természetes megvilágítással rendelkező, modern technikai eszközökkel felszerelt rendezvénytermek és jól képzett személyzet garantálják bármilyen üzleti vagy családi rendezvények sikerét.
Az összenyitható konferencia termek maximális befogadóképessége 500 fő, így főként nagyszabású konferenciák, bankettek, fogadások megrendezésére ajánlják, míg Imperial, Phönix, Vincellér, Amfora és Galéria különtermek ideális helyszínt biztosítanak szemináriumok, kisebb létszámú tréningek, továbbképzések, üzleti tárgyalások lebonyolítására.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS