Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

CEU Conference Hotel 3***

1106 Budapest, Kerepesi út 87., Magyarország
A CEU Konferencia Központ teljes felújítás után 1995-ben nyitotta meg kapuit.

Szobák
A Konferencia Központ 411 légkondicionált , zuhanyzós szobával rendelkezik, amelyek közül 200 TV-vel és telefonnal felszerelt. A teljes épület akadálymentes, 17 szobát kifejezetten mozgássérült vendégek részére alakítottunk ki.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, valutaváltás, széf, ajándékbolt, érmés és kártyás telefonkészülékek, bankjegykiadó automata, mosoda, business centre, minibusz szolgáltatás, saját kert, őrzött és nyitott parkoló.

Étkezési lehetőségek, bárok
A konferenciák, rendezvények, valamint a szállóvendégek igényeit magas színvonalú éttermi szolgáltatásokkal elégítjük ki. Kávészünetek, álló és ültetett fogadások, felszolgált vacsorák alkalmával megkóstolhatják a hazai és a nemzetközi ételek széles választékát.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A vendégek aktív kikapcsolódását szolgálja a szauna, uszoda és a fitness terem, valamint a szabadtéri teniszpálya és sportpályák.

Konferencia szolgáltatások
A legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt különtermek 10 főtől egészen 400 főig alkalmasak rendezvények befogadására. A földszinten több mint 1000 m2 egybefüggő területet tudnak kiállításszervezők figyelmébe ajánlani.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS