Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Magita Hotel*** és Étterem 3***

3932 Erdőbénye, Mátyás király út 49., Magyarország
A szálloda Erdőbényén, Tokajtól 20 km-re, a bordús hegyalja közepén, hegyekkel és szőlőkkel körülvett völgyben fekszik. A belső tereket az egyediség és az eredetiség jellemzi. Az étterem oldalát ékesítő 5x2 m-es, a falu történetét megelevenítő fafaragás, a recepciós- és a bowlingpályánál található faragott pult a Bényéről elszármazott Sárossy Tibor munkája.

Szobák
A ***-os, 55 férőhelyes szállodában elhelyezést 18 db két-, 2 db három- és 2 db négyágyas légkondicionált szobában, illetve egy ötfős apartmanházban tudunk biztosítani. Minden szoba fürdőszobával, telefonnal, televízióval, minibárral és Internet-csatlakozással felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Saját parkoló, konferenciaterem, mosoda, kert, az augusztus végére elkészülő nyitott medence csak egy a szállodán belül nyújtott sportolási lehetőségek közül.Szauna, jacuzzi és bowlingpálya bővítik a szolgáltatások körét. A családias, színvonalas kiszolgálás, amellyel kényelmessé, emlékezetessé tesszük bényei tartózkodását, de talán erről győződjön meg személyesen!

Étkezési lehetőségek, bárok
Az 50 férőhelyes étterem tájjellegű magyaros, illetve nemzetközi konyhával várja vendégeit. Helyi specialitásaink a vadhúsokból, kecske- és juhsajtból készült ételek, valamint a házias tésztafélék. A svédasztalos reggelit 50 fős nyári teraszunkon is felszolgáljuk. Grill partira alkalmas kerthelyiségünk szabadon áll a vendégek rendelkezésére.
Vajon mitől tokaji a tokaji? Látogasson el a csoportok befogadására is alkalmas saját borospincénkbe, ahol a királyok borán, borok királyán kívül a környék legfinomabb nedűi is az asztalra kerülnek.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS